Selecteer een pagina

Recepten

Moment
Alles
Ontbijt
Lunch
Diner
Dessert
Zoet
Tussendoor
Drankje
Snack
Soort
Alles
Salade
Soep
Couscous
Stoofgerecht
Mezze (bijgerecht)
Ingrediënt
Alles
Vlees
Vis
Vega
Tijd
Alles
0-30 min
30-60 min
60+ min
Personen
Alles
2 personen
4 personen
5 personen
10 personen

Kippendijen met barberries

Aardappel gegrild & salsa verde met gekonfijte citroen

Baharat Balletjes

Barbars Avocadosmoothie met ricotta en yoghurt

Belboula

Belboula gerstcouscous vegetarisch

Bietentahinadip

Bittere chocoladetaart met rozenspijs

Bloemkoolcouscous met gekonfijte citroen en pijnboompitjes, peterselie

Bolognese met salie

Couscous salade met granaatappelpitjes

Dadelballetjes met sesam en kardemon

Dukkah dip met rauwkost en platbrood

Dukkahboter met dipradijsjes

Eitjes met peterselie-korianderolie en gemasseerde sumak-uien

Falafelballetjes

Fijngesneden spruitjessalade met Libanese bloemkoolmix

Flatbread man’ouche

Freekehsalade

Fruitsalade met rozenwater

Gebakken gnocchi met zwarte knoflookparmezaan boter

Gefrituurde bloemkoolroosjes met tarator tahinasaus

Gekonfijte citroenkip met ras al hanout

Gekonfijte kippendijen

Geplette aardappel met Aleppo peper en citroen

Geroosterde aubergine, paprika met tomaat

Geroosterde regenboogwortels op kurkumayoghurt met dukkah

Geroosterde spruitjes met za’atar en knoflook

Gevulde aubergine

Gevulde druivenbladeren met granaatappel barberry druivenbulghur

Gevulde pittige aardappels met oranjebloesemwater

Gouden turmeric aardappels met knoflook en pul biber

Groene Bloemkoolcouscous

Halloumi met bietjes salade met granaatappelmelasse, oregano, lenteui

Harissa Dipsaus

Hummus met Baharat uien

Hummus musabbaha

Kardemomkebab met sumak en groene kruiden

Kipgehaktballetjes

Kipgehaktburgertjes met verse oregano en witte bonen

Kippendijen met gekonfijte citroen, groene olijven en ras el hanout

Kipvleugeltjes met kipkruidenmix met tahinadip

Klassieke Couscous

Knolderijsteaks met baharat en zwarte knoflookdip

Knolselderijkipburgertjes

Koningsoesterzwamkebab

Koshari

Kruidige salade met zeekraal

Kurkuma latte met rozenwater, kaneel & kardemom

Kurkuma-linzensoep

Labne naturel

Lamsspiesjes met kurkuma

Libanese bloemkool

Linzen salade met gebakken ui en koriander

Linzenburgers met falafel specerijenmix

Maroc style spinazie

Maroc worteltjes

Marokkaanse gehaktballetjes in chunky tomatensaus

Marokkaanse hutspot

Mediterrane gehaktballetjes met rijstpilaf

Midden Oosterse Snijbonen in tomatensaus

Midden-Oosterse Groente

Moutabal van aubergine

Onze Kisir

Parelcouscous harissa

Parelcouscous met barberries

Parelcouscous met kaneel-uien en piment

Parelcouscous met sperziebonen met couscous klassieke specerijen

Pistache Semolinacake

Pita falafel

Pompoensoep met koriander-hazelnoottopping

Roergebakken broccoli met knoflook, ansjovis en Aleppo peper

Rozen Barberry Gin

Rozenlimonade met citroen

Rul vegan gehakt met chunky tomatensaus

Salade Fattoush

Shakshuka

Shakshuka met spinazie en halloumi

Shawarma met kippendijen of oesterzwammen, ui, kruiden en tahina

Snelle lahmacun – Turkse pizza

Snelle muhammara

Snijbonen met ansjovis sumak dressing

Soepige lauwwarme linzen met gepocheerd eitje

Spinazie frittata met ui en shakshuka specerijen

Spinazie salade

Spruitjes-uishawarma met sinaasappeltahina en munt

Tajine met groene groenten

Tajine met spitskool, pompoen & wortel

Tajine met wortel, venkel, aardappel en garnalen

Tomaat met toum

Tomaten-pastasoep

Tritt met ras el hanoutkip

Tunesische radijssalade

Turkse Kebab met dipsaus

Turkse kebab-burgers met paprika en peterselie

Vega couscous met tomaat, wortel, bleekselderij, venkel en spinazie

Viscouscous met aardappel, wortel en spinazie

Vissoep met sofregit tomatensaus

Wijnbladeren gevuld met lamsgehakt en rijst

Wortelsalade met getoast korianderzaad

Zalvige hummus

Za’atar eitjes

Za’atar-knoflook kippendijen

Zoete aardappel met dukkah